Spencer & Toby - Tainted Love
Publicerat den




Let you be inspired ♥
Publicerat den


Vad skulle du vilja bli när du blir stor? är en fråga man fått höra massvis med gånger i livet.
Jag tror jag äntligen vet vad jag vill bli.. Jag vill antingen bli frisör eller stylist. VARFÖR? För det verkar super kul. Känns som jag skulle älska det. Tänk om jag tex skulle fått chansen att styla Justin, hur awesome skulle inte det vart? DET SKULLE VART MER ÄN AWESOME! Inte för att det kommer hända men man kan alltid ha drömmar att sträva efter. Jag är så sjukt taggad inför gymnasiet och hoppas verkligen att jag kommer in på det jag vill. Ingenting ska hindra mig från att ha drömmar, ska göra allt för att lyckas i livet. 



I'm sexy and I know it.. not
Publicerat den


Fick bli en väldigt sexig bild på mig som jag tog för några sekunder sen.
-
Det har varit en helt okej skoldag idag, faktiskt skönt att vara tillbaka som jag sa igår. Har inte gjort så mycket idag mer än att chillat. Imorgon blir det skola igen, wehåååååå! - tråkigt inlägg, jag vet..



Så många tankar.
Publicerat den


Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min kassa uppdatering. Jag har verken haft tid eller lust att blogga.
Jag ska verkligen försöka bli bättre på att blogga. Men iaf förra veckan var en jätte bra vecka o det kommer den här veckan också bli. Orkar inte gå in på detalj vad jag har gjort men i måndags började jag iaf skolan, första skoldagen var så sjukt tråkig men nu är det faktiskt ganska skönt att vara tillbaka. Nu ska jag kolla på Awkward, see you later guys!



Gårdagens outfit! :)
Publicerat den




MY BIRTHDAY!!! :D
Publicerat den


Kan inte tacka mina vänner tillräckligt för att de gjorde allt de kunde för att Alex från rackartygarna skulle gratta mooooi. De är de underbaraste! Kunde inte tro mina ögon när jag såg meddelandet på facebook och inte heller när Niklas gillade min bild på instagram o kommenterade "Grattis :)" ALLTSÅ OMG! BÄSTA FÖDELSEDAGEN!
Har även fått flera hundra gratulationer på twitter, och en del på facebook sedan även på sms/kik/telefonsamtal o i verkligheten ofc! Av min familj fick jag även några underbara presenter. Jag hade absolut inte önskat mig något, but I guess they know me to well... Så jag fick bla JustBeats (bild nedanför), kläder, girlfriend body lotion, 1D's bok, itunes o gina present kort sedan fick jag även lite andra saker... orkar inte skriva allt! Men tack alla för en fantastisk födelsedag! 



Jag pallar inte.. okej?!
Publicerat den

Sitter här och försöker blogga men det går inte så bra. Skulle gjort två inlägg om vad som hänt de senaste dagarna men nä så blev det icke. Jag känner ingen lust att blogga.  - peace out -



My Everything.
Publicerat den






Tack för en super dag!
Publicerat den



- Bilderna beskriver det mesta av gårdagen. 
Igår var en toppen dag, den spenderades i Göteborg med Lizette & Bella. Jag testade att åka Segway och smakade Sushi för första gången. Segway var otroligt kul men dock ganska svårt i början och sushi smakade faktiskt helt okej. Ååå juste, telenor gjorde personliga iphone skal helt gratis, så det fick bli ett Bieber skal.. Jag har redan ett men whatever, det kan aldrig bli för mycket Bieber! Det faktum att jag testade segway o sushi är pågrund av Justin.. hehe! Men efter att vi hade varit i götet sade jag & Zettus herråå till Bella som åkte till turkiet idag. Jag o Zettus drog sedan hem till mig och sleepade. Det var i princip allt vi gjorde, puss!



Pretty Little Liars ♥
Publicerat den

Tumblr_lo1jnqdj0f1qhfba6o1_500_large2u7tyt5_large
12711211_n8r7ax9t_c_large
Tumblr_lxzwqao8nr1r4ulmfo1_500_large
Tumblr_m1gvyludd31qe7c63o1_500_large
Tumblr_lr168ms03x1qd3478o1_500_largeTumblr_l8kpj89c2s1qcbx9io1_500_large
Tumblr_lh15ih6yom1qz5t0to1_500_large
Tumblr_lhjspqjvgo1qzgzp2o1_500_largeTumblr_lh1qyoi1xo1qcfyjso1_500_largeTumblr_lqbbvqt7u71qbyvbvo1_500_largeTumblr_lzri6rndh41qf112uo1_500_largeTumblr_llpzhkokxy1qfb17zo1_500_large
Tumblr_m52rmyydc71r5d68zo1_500_largeTumblr_lrjihvoi3x1qmuesuo1_1280_largeTumblr_lmly3qrfpr1qgz3n5o1_500_large



True friends will always stay
Publicerat den





- lite blandade bilder från veckan.
Hela veckan har jag umgåtts med kompisar, super mysigt! Skolan börjar som sagt nästa vecka och om exakt en vecka är det min födelsedag.. whihihihihiö. Den känslan man får dagen/natten innan sin födelsedag är speciell. Ska på ett sätt bli mycket roligt att komma tillbaka till skolan men ändå inte för orkar inte med all stress. Vi ska ju också ha nationella prov vilket kommer bli jätte kul eller inte. Men aja nu ska jag inte babbla på mera.. god natt!



We all grow up.
Publicerat den


En gammal bild på mig (höger) och min syster.. gosh vad liten jag har varit.
-
AYYYYYEEEE WHAT'S UP?!?!?! hahahahahahahahahahaha... jag har så tråkigt att jag sitter o skrattar åt mig själv, nää jag har faktiskt skit kul eftersom jag skypear med den underbaraste Samyyy.
Men iaf idag har varit en kanon dag, har varit med den bästaste Lizette! Det är väl typ allt jag har gjort idag. Ska alldelse strax sova för måste börja vänja mig nu inför skolan som börjar nästa vecka. GOD NATT!
Lovar er jag kommer säkert inte gå och lägga mig förrän om två - tre timmar eller något..



I'm gonna live my life
Publicerat den

Tjooo, vilket vackert väder det har varit idag! ;)
Igår och idag tillbringade jag dagen med Lizette o Bella vilket var mycket trevligt. Orkar inte gå in på detalj vad vi gjorde men kan säga några saker. Vi pratade massor, fångade en JÄTTE stor spindel.. jag var modigast, haha!
Sedan gjorde vi väl inte så mycket mer, men vi hade riktigt kul som vi alltid har. Idag efter att de hade stuckit kollade jag på en film som heter "Taken" den var faktiskt jätte bra. Bloggar mer senare, puss på er!



Skrattar asslet av mig!!!
Publicerat den



HAHAHAH det här gjorde min dag.. Alltså grejen är det att jag hör Zettus röst innom mig och det låter som jag är jätte törstig.. Haha det går verkligen inte att förklara vad jag menar men jag antar att det är "inside" humor. GOSH DU ÄÄÄÄR BÄST MIN ÄLSKADE BÄSTIS! Tack för att du alltid får mig att skratta, åt vad som helst. <3




En underbar torsdag med Samy
Publicerat den




Lite bilder från idag! 
-
Hej på er! Jag har haft en jätte härlig dag med Samar, vi fikade typ två gånger sedan chillade vi på en fotbolls plan och så snackade vi massor. Det var lite vad vi gjorde idag, lyckat blev det iaf. aja nu ska jag dra! pöööss ;*



Bilder från veckan.. haha
Publicerat den







HAHAHAHA... det har hänt så sjukt mycket kul den här veckan än så länge, kan ju bero på att jag har varit med mina underbaraste vänner, älskar er tjejor! Ni gör mig så jävla lycklig! haha har även gift mig på kik.. så nu kan ni kalla mig Mrs. Diaz.. hahah gosh! Imorgon blir det att träffa Samar, känner på mig att det kommer bli super roligt! Men nu ska jag göra mig iordning för sängen sedan blir det väl att kika lite.. haha!

För alla er som inte vet vad kik är för något, så är det en app där man kan chatta/skriva med varandra helt gratis.



Kan inte vara stoltare...
Publicerat den




My Inspiration.. ♥
Publicerat den




As Long As You Love Me
Publicerat den


Hej Hej! I veckan händer det väl inte så mycket eller typ inget bestämt förutom att jag ska träffa Samy på torsdag, vilket kommer bli as kul. Skulle igentligen haft väldigt goda nyheter idag men så blev det visst inte. 
Men aja, imorgon spenderas dagen förhoppningsvis med mina underbara vänner. Mer om det imorgon men om ni vill veta så har jag faktiskt städat min rum idag. Gosh älskar att städa och ja jag är seriös.. haha fast bara när jag är på städ humör. Nu ska jag kolla en film eller nååå så ni får ha det bästa, puss!



We ♥ it
Publicerat den


Jag gjorde för någon dag sen ett We Heart It konto och började använda det idag.
Det är super roligt måste jag säga, Väldigt enkelt är det också man behöver inte lägga upp bilder utan man bara höger klickar på en bild man vill ha... 
Fast för att kunna göra det måste man ha en liten ikon uppe i hörnet på webbläsaren..
Ni hittar mitt konto HÄÄÄÄÄÄÄR!



Pretty Little Liars ♥
Publicerat den


Nu blir det att kolla på två avsnitt av pretty little liars.. uppdatera mer senare!

Pretty Little Liars: Det är en amerikansk tonårsdramaserie, även inriktad på mysterium och thriller. 

Handling: Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra.



Veckans shopping (y)
Publicerat den




I'm moving on - letting go
Publicerat den

Hej Hej! Igår var en super seg men ändå mysig dag. Vi åkte bil från Lule till Östersund, där spenderade vi natten på ett hotell. Nu är vi påväg till trondheim.. Vilket ligger i Norge sedan efter det åker vi till strömstad. Imorgon blir det shopping sedan raka spåret hem, skall ändå bli väldigt skönt att komma hem. Puss&Kram!




Påväg hem..
Publicerat den

Hej! Jag har haft en fantastisk tid i Lule med min sötnos Nina. Hemsk att tänka så här men om det inte vore för Justin skulle vi aldrig ha träffas. He's the reason why we met. Vi båda älskar Justin mer än allt på denna jorden. Bara 264 dagar kvar tills vi träffas igen och det kommer absolut bli den bästa dagen ever. Ska försöka sova i bilen nu för är svin trött. Pussss ;*