oh my bieber.. ♥
Publicerat den
I just came to say hello!
Publicerat den

Hej! Jag vet att min uppdatering har varit sämst, och jag är ledsen för det. Liksom vart har lilla jag hållit hus? haha jag har väl bara haft fullt upp med plugget och vänner. Det är ju inte så att jag inte bloggar för det gör jag ju i princip varenda dag, fast om Justin. Jag har så sjukt många ideér om vad jag kan blogga om men tiden räcker inte till. Får se om de kommer upp något inlägg i helgen eller nått om jag hinner. För på fredag blire antingen teater eller ?tjejkväll? och sedan händer det lite andra saker. De här blir inte ett så långt inlägg för ska dra mig till sängen och kolla en underbart bra serie. Ha de bra så hörs vi, förhoppningsvis imorgon! :*Ööööver lycklig!!!!!
Publicerat den

Min älskade serie börjar igen efter ett super duper långt uppehåll!! Gooosh kan inte vänta till att få se det första avsnittet av den sista säsongen. It's gonna happened a lot! Har saknat alla gossip girl moments.. Över lycklig.
Inspiration is all you need. ❤
Publicerat den
Oh My Bieber.. ♥
Publicerat den


När jag såg den här videon igår, jag dog seriöst, jag skojar inte...herregud.God morgon! :)
Publicerat den

God morgon ännu en gång, hoppas ni vaknade på rätt sida! (:
Jag är just nu i skolan, vi har en liten mentorstid. Weehååå kan inte vänta till att komma hem till alla läxor sen. Gosh jag orkar inte med allt plugg och stress. Det gör mig så himla utsliten -.-