MIAMI IN 2 DAYS
Publicerat den

Hej babes! Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker till miami, vilket är på söndag. Jag är hur taggad som helst, ska bli så skönt att komma bort. Idag har varit en helt okej dag, får se hur den slutar, om jag hittar på något roligt ikväll. pusshej!



Dagens shopping
Publicerat den

concealer från make up store, 285kr
rengörings servetter från e.l.f, 45kr
rengöringskräm från body shop, ca 140kr
bronzer från isadora, 129kr
rouge och bronzer från e.l.f, 45kr
ögonbrynsskugga från e.l.f, 45kr
lösnaglar från depend, 89kr
väska från missäy, 159kr
Detta var lite saker jag köpte idag, är sjukt nöjd över allt speciellt make up store concealen. 



Några saker jag fick igår ♡
Publicerat den

32 makeup borstar
en söt kjol från bikbok
snygg byxdräkt 
linne från bikbok
skor
en prynad sak gjort av poslin som ska likna ett läppstift, skit gulligt!
mascara plus kajal från loreal sedan en eyeliner.
massa nagel grejer så som nagellack, penslar, fil, orange pinne/sticka, någon correct&clean up från o.p.i sedan en nagelbandskräm. 
förvaringslådor till smink, ögonskuggor, läppglans, smink svampar osv.
Detta var saker som jag fick och är så tacksam över! Vad fick ni? fick ni något roligt? 



julafton imorgon woop
Publicerat den

Hej är ni taggade inför julafton imorgon? Jag tycker det ska bli riktigt mysigt faktiskt, sitter o funderar på vad jag ska ha på mig.. hmm kommer väl på något. Snart ska jag bort till några vänner till familjen och ha lite julmys med gröt och byta julklappar. Vad händer på julafton imorgon då?



my nails
Publicerat den








måndags sminking
Publicerat den

Vi hade vår sista stylist lektion i måndags för detta året och då fick vi jobba lite frivillit så då körde vi på nyårs sminkning. Vi sminkar alltid på varandra och så här blev sminkningen på mig, gillar verkligen den för den framhäver mina ögon vilket jag gillar, vad tycker ni?





#BelieveMovie
Publicerat den

Bilden är tagen och redigerad av mig. 
Igår var jag och såg believe movie och den var verkligen perfekt, grät massor. Herre jösses det finns inte ord som beskriver hur fantastisk den var. Jag rekommenderar er alla till att gå och se den för ni kommer inte ångra er!



julafton om en vecka!
Publicerat den

Hej! Idag har jag spenderat halva dagen i skolan och sedan i stan. Nu har jag nästan köpt klart alla julklappar har bara ett få antal kvar, känns riktigt skönt! Har ni köpt klart alla julklapparna?




jul shopping
Publicerat den

Hejsan, hur mår ni alla? själv mår jag hyfsat bra. Idag har varit en helt okej lördag, var i stan och julhandlade med min fina syster, det var kul. Nu blir det lite julmys hos min kära kusin, mysigt!





Room Tour
Publicerat den




Life is life
Publicerat den

hejsan hoppsan! ni som läser min blogg vad hade ni velat ha för inlägg? tex, room tour, video bloggar, smink inlägg, fashion inlägg, min gaderob, mina smink saker? vad som helst kommentera nu då! kramis!




My new room
Publicerat den

Hej! Detta är mitt nya rum och jag är så himla nöjd så det är inte sant. Jag tycker det är ett mysigt, stort och super gulligt rum. På bilderna ser man inte min lilla walk-in closet men lägger upp bilder på den senare.






skissteknik på stylist lektionen!
Publicerat den


Vi gjorde nya facesharts, jag blev faktiskt hysad nöjd. Den var iallafall mycket bättre än min första vilket är ett plus!! Övning ger färdighet, eller vad man brukar säga!





life
Publicerat den