min älskade iphone 5s
Publicerat den

Det är mer än en månad sen jag fick min guldiga iphone 5s nu och jag älskar den så. Den är så mycket bättre än min iphone 4 som jag hade innan och fingertrycks saken gör det så enkelt och snabbt att komma in i mobilen vilket är ett plus. Har ni en iphone 5s? Isf vad tycker ni om den?soon christmas time!
Publicerat den

Hallå! Det är snart jul och jag är så taggad eftersom efter jul drar jag till Miami vilket ska bli så himla underbart, kan verkligen inte vänta! Fast det är ju alltid mysigt att spendera tid med familjen på julen också, god mat är det också. Känns bara som att tiden går för fort, liksom kan ni förstå att det är nytt år snart? Jag menar jag är fortfarande inte helt van att säga 2013 och nu ska det helt plötsligt bli 2014, galet ju!Sushi time
Publicerat den

Nu sitter jag och en kompis på en resturang och skall alldelse strax börja äta, tänkte bara lägga upp inlägg innan. Vi skippade lunchen i skolan eftersom det var ingen mat som direkt lockade oss.. Är glad att vi gick hit istället eftersom jag älskar verkligen sushi, finns inget bättre!!
 USA, MIAMI IN 35 DAYS!
Publicerat den

Det är seriöst bara 35 dagar kvar tills jag drar till Florida, USA.. helt otroligt! USA är det enda jag tänker på om dagarna, jag längtar så. Vill dit bara nu och ha det bäst! 
 senaste instagram bilderna
Publicerat den