Jag älskar hennes stil.
Publicerat den


Om ni inte förstod vems stil jag älskade så vare Kylie Jenner's. Jag avgudar verkligen hennes stil, gillar även Pias alltså hennes kompis, så snygg så!



one thing i hate about myself
Publicerat den

Jag har en förmåga att alltid vilja göra roliga saker men när jag väl ska gö dessa saker blir allt så tråkigt och jag tappar liksom lusten till att göra det. Som tex när jag väl ska blogga.. "åh vad kul det ska bli att blogga.. men sen när jag skall gö ett inlägg: "hmm vad ska jag skriva? jag vet inte... det finns inget att skriva om.. strunt samma jag orkar ändå inte skriva nått." Det är i princip vad som kommer upp i mitt huvud, kanske är jag bara för lat? Men vill ju men orkar bara inte.. åhh vad jobbigt det kan vara. 



Maskerad ♥
Publicerat den



Halloj! Igår fyllde en av mina tjejkompisar år, hon firade sin födelsedag med att ha en maskerad där temat var usa/high school inspirerat så då valde jag att vara cheerleader vilket de flesta också gjorde. Det var en jätte lyckad kväll, hade faktiskt jätte roligt! 



ny design, so let's start over
Publicerat den

Två bilder från gårdagens lilla photoshoot med min syster, vi hade absolut inget annat för oss så vi tänkte varför inte ta lite kort? Det var ungefär vad jag gjorde igår. Jag har seriöst inte bloggat på hundra år och blev så sugen, så var bara tvungen att gö ett inlägg vilket är detta... plus att jag har bytt design vilket alltid gör det trevligare att blogga. Tycker det är en väldigt söt design eller vad tycker ni? Skall ta mig en stund och tänka igenom vad denna bloggen ska handla om.. hmm det lär bli mode och smink antagligen.