Evigheter sen.. I know
Publicerat den

Hej min sötisar! Jag har inte bloggat på typ två hundra år men har som sagt inte hunnit eller haft någon ork att blogga. Jag är fortfarande i Luleå hos Nina men imorgon bär det av hemåt. Mina föräldrar kom idag så ska liksom åka bil hem, vilket kommer bli sjukt segt men det blir säkert bra. Vi kommer stanna några gånger på vägen hem och sleepa. Förmodligen är jag hemma på fredag och då ska jag försöka blogga en del. Men nu ska jag dra, ha det bäst!




WHIHUHUHIHI
Publicerat den

 
 
 
 
 



On the train to Luleåååååååå!
Publicerat den

 
Hej alla söta barn! Lilla jag sitter på tåget mot Lule, har en egen sov kupé så känner mig väldigt ensam.
Tåget gick från götet vid ungefär 18:30 och jag är framme i Lule vid 11:20 imorgon bitti. TAGGAD? Oh ja!
Fast är rädd att jag ska glömma av att gå av eller försova mig men det går säkert fint fint!
Nu ska jag fortsätta att inte göra så mycket... haha goooosh ska bli så sjukt kul att träffa Ninis imorgon! WEEHÅÅÅÅÅÅ som Nina brukar säga! Hoppas verkligen att Nina ringer mig när hon är klar med städningen för annars kommer jag dö av tråkhet. PUSS PÅ ER! 



Rackartygarna - part 3 ♥
Publicerat den




Rackartygarna - part 2 ♥
Publicerat den






Rackartygarna - part 1 ❤
Publicerat den






Nu drar jag till Almina! (:
Publicerat den




Det börjar arta sig...
Publicerat den

Med packningen!




5 saker jag hatar '
Publicerat den

1. Jag hatar när folk dissar.
2. Jag hatar att äta frukost på skoldagar. (Är verkligen inte hungrig då).
3. Jag hatar när någon stressar upp en.
4. Jag hatar att komma försent till skolan eller missa en skoldag.. Vet inte riktigt varför men antar att jag är rädd för att jag missar något vi måste veta!
5. Jag hatar när folk hatar på Justin eller bara säger/skriver onödiga kommentarer om honom.




Solat en del idag (y)
Publicerat den

Hejhej! Moooi & Bellaaaa har solat idag, tror dock inte vi blev så bruna.. Men whatever! Kommer säkert fler tillfällen att jobba på brännan. Jag skulle också ha packat idag men nä så blev det icke minsann så får packa ner det mesta imorgon och resten på måndag! Ska kolla på tv nu så chiaoooo. Btw fick även BoyFriend idag på songpop för första gången.. Oh My Bieber!




Live.Laugh.Belieb <3
Publicerat den

Hej svejs! Idag har man varit i skogen med mamma och plockat blåbär, det blev inte några mängder men något blev det allt. Imorgon blir det att packa paj fast med andra bär också. Juste, måste även typ packa klart inför måndag för kommer inte ha tid på lördag eller söndag! Bloggar mer senare för nu ska jag kolla på tv eller nån film. Puuuuuuss!




Under The Mistletoe
Publicerat den

Just nu ligger jag i sängen o lyssnar på jul musik.. Yaaaaaaay, hahaha! Men nu ska jag sova så god natt & god jul... <3 zZz....




I BELIEVE IN YOUUUUUU
Publicerat den


Tog de hääär bilderna för nån sekund sen.. haha får väl bjuda lite på mig själv! ;)
Ska väldigt snart nana eller åtminstone lägga mig till sängs. Men innan jag går och sleepar tänkte jag berätta att  jag inte har gjort så mycket idag heller. haha har sovit en del.. fattar inte vad felet är på mig, jag kan typ somna när som helst på dagen men på kväll går det bara inte. Antar att jag är en natt människa or something.
Aja god natt söta människor!



You must be new here... hahah!
Publicerat den




Försöker blogga...
Publicerat den

Det går väl sådär.. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, måste få lite inspiration.




Geek Charming
Publicerat den


Har kollat en del fillmer den senaste tiden och idag kollade jag på "Geek Charming", det var faktiskt en jätte bra film! Så jag rekomenderar den starkt om ni skulle vilja se en as bra tjej film.



All Around The World
Publicerat den

åhhh bilderna ovanför är inte att leka med!!! 
-
Hej sötnosar! Jag har för det mesta spenderat dagen hemma och packat en del inför Luleåå nästa vecka.
Ska bli så sjukt underbart att träffa min bästis Nina, vi kommer säkerligen ha super kul.
Åhh juste, tänkte bara berätta att jag kommer ta med mig datan upp så kommer kunna blogga och kommer även ta as mycket kort, det låter väl suveränt? ;)
Det är la princip allt vad jag har gjort idag. Goooooosh är så sjukt taggad inför söndag men även jätte nervös.. kommer bli otroligt pinsamt.. R-a-c-k-a-r-t-y-g-a-r-n-a.
Bloggar mer sen, så ni får ha det jätte bra så länge!



Ett minne för livet ❤
Publicerat den

 



Be alright
Publicerat den

Hejhej! Super dålig uppdatering idag.. I know men har liksom haft fullt upp. Ska försöka blogga as mycket imorgon! Men iaf idag koooooom Ninus hem.. YAAY, så har snackat med henne i tele! Sedan så har jag o min syster åkt till ica maxi, vi köpte det som är på bilden nedanför.. Haha du vet tandkräm är as gott till redbull & godis.. Hahahah not! Nä fy vad tråkigt inlägg det här var.. :/




This boy inspires me everyday!
Publicerat den

image
image







hahahah... <3
Publicerat den




Länkbyte!
Publicerat den


Gå in på den HÄR tjejens blogg, hon verkar vara en riktigt go & söt människa! Hon är även en belieber vilket gillas starkt! (:



Random pics... haha!
Publicerat den



haha fick bli några fula bilder från igåååår.. haha! :D
Igår spenderade jag dagen med Bella & Zettus och så gjorde jag imorse, vi sleepa hos bella's place, super mysigt.. as always! Vi kollade bland annat sista Saw filmen och började kolla på skräckisen som gick på femman.. Vi antog att det skulle vara den nya versionen av fredag den trettonde men tydligen var det en as gammal version.. gosh hatar verkligen gamla filmer.. så sjukt tråkiga! Varför sänder de alltid gamla skräckisar? Man vill ju se de nyaste inte de älsta! aja nog om det. Vi har även haft gäster idag vilket inte var så super kul för mig eftersom jag har svin ont i min nacke, har typ sträckt den så det gör as ont! Är just nu stel som en robot.. haha dagens! Men ska nana alldelse strax så ha det! pöööööööösss!



Andrew Garfield ❤
Publicerat den

OH HERRE JÖSSES.. Jag tror jag dööööööör.. För snygg!




Best friends forever ❤
Publicerat den




Spiderman here I come!
Publicerat den

God eftermiddag! Jag är just nu i stan med mina babes Zettan & Bella.. Vid sex tiden ska vi kolla den nya versionen av spiderman, det sägs att den är jätte bra! Haha låter seriöst super töntigt men vi är väl lite nördiga.. I guess.




Woooooooow..
Publicerat den

Shit, hur coolt är inte det här? Det är verkligen något man bör testa någon gång! De där färg glada linserna ser också helt fantastiska ut. Super somrigt ju!




Dagens köp'
Publicerat den




Chillar i stan.. jaooo (:
Publicerat den

Just nu är jag i stan med mammi, vi fikade precis vilket var väldigt mysigt! Vi ska alldelse strax dra oss hem så bloggar mer när jag kommer hem!

Det fick bli en bild på min outfit! :)
Skin jacka: CC - clothes company
Vit blus - Ginatricot
Svart Linne: Gina eller Hm..
Svarta byxor: Ginatricot




God morgon (:
Publicerat den


Har inte tid att göra skriva ett inlägg så det får bli massa bilder.. jao!



Följ mig på twitter..Maybe?
Publicerat den


Nu tycker jag alla som har twitter går & följer moooooi. Jag följer faktiskt alla tillbaka som följer mig förutom typ twitter "ägg" eller konstiga typer. Men det här var allt för mig idag nu ska jag gå o nana.. ska nämligen upp tidigt imorgon så god natt sötisar!



I hope you get inspired...
Publicerat den







I'm loving it.... ♥
Publicerat den


523787_445807975449684_1072871891_n_large


1162156-12-1339441182723_large



BABYYYYYYY....
Publicerat den


Det fick bli en random bild. 
God eftermiddag, idag kommer det också bli en chill dag eller vad man nu ska kalla det.
Tänkte faktiskt fixa lite i photoshopen sedan efter det blir det väl att blogga lite till.. haha gosh vad tråkigt jag har det! Imorgon blir det att dra in till stan på morgonen sedan blir det att träffa Zettus. YAAAAAAAY!



Döööööööööör... <3
Publicerat den




Blir fan less...
Publicerat den

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH.... vill seriöst bara bryta ihop. Jag orkar inte!!!!
Fick precis veta att ONE DIRECTION KOMMER TILL FUCKING SVERIGE PÅ TISDAG OCH JAG FÅR INTE ÅKAAA! Seriöööööööööst......... tar livet av mig nu.. nä men seriöst jag & min bästis sa att vi skulle träffa dem i sommar ovarsett vad och nu går allt åt skogen. Sedan får ju varenda jävel flera 10202283383 miljoner biljetter till Justins konsert i både Danmark & Sverige medans jag bara får till en och jag är TACKSAM för det men jag vill ju så gärna också!



You made my day!
Publicerat den

Tjooooo babes! Just nu skriver jag det här inlägget.. haha nä men seriöst jag har typ inte gjort något vettigt idag. Bara tagit det lugnt och kollat mina vänners twitcam vilket var underbart kul.. HAHAHAHA!
Det är i stort sätt vad jag har gjort idag... det låter super duper kul eller hur? 
Gooooooooosh det är bara 13 dagar kvar tills jag drar till Luleå och 12 dagar kvar tills jag träffar Rackartygarna!!!!!
Längtar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan... men nu ska jag inte babbla på mera så ha de!



Proud Belieber.
Publicerat den


Jag tänke berätta lite om när & hur jag blev en belieber.
2009 var inte vilket år som helst utan det var det året jag hörde Justin för första gången.
Where Are You Now var den första låten jag hörde av Justin och det var låten som fick mig att falla för honom.
Kommer ihåg det som igår, seriöst hans röst var fan det underbaraste som fanns/finns. Jag fall inte bara för hans röst utan även för hans personlighet, gosh han hade seriöst den bästa personligheten EVER och har fortfarande!
Helt otroligt hur glad man kan bli när man t.ex. kollar igenom alla bilder man sparat genom åren. Hela han har vuxit som person. Hans röst har blivit mörkare, hans personlighet har vuxit ännu mer och såklart hans underbara utseende. Jag tycker personligen att Justin är den snyggaste på den här jorden och kan inte fatta hur folk kan tycka han är ful? eller folk som säger att han har blivit sjukt snygg den senaste tiden.. Man bah "Han har ALLTID varit det, du ville bara inte inse det förrän nu". 

Oh gosh.. Tiden har gått så sjukt snabbt. Ångrar verkligen INGENTING i hela universum att jag fall för den här grabben. Han betyder verkligen ALLT för mig, jag skojar inte. Han är anledningen till att jag är den jag är idag.
Han förändrade mitt liv på ett bra sätt, hans musik får mig alltid på bra humör, ovarsett vad.
Att ha fått se Justin växa upp till den personen han är idag, betyder så sjukt mycket för mig!
Jag måste även säga att jag älskar att prata med beliebers som också varit där sen typ 2009, eftersom som de förstår precis vad man menar. Beliebers är seriöst det bästa som finns. Vi stöttar varandra och vi är alltid där för våran inspiration Justin. Den kärlek vi får från Justin är den underbaraste. Han är seriöst den enda kändisen som verkligen bryr sig om sina fans det kan bero på att han är så mycket mer än bara en kändis. Det var ju även vi som hittade Justin innan alla andra. Vi är som gjorda för varandra.

Så himla svårt att förklara hur mycket Justin betyder för mig. Min kärlek för Justin är obeskrivlig. 
 



Taylor Swift - Fearless
Publicerat den

Något jag verkligen älskar är att lyssna på "gammal" musik, alltså inte 90-tals musik utan sån musik som var inne för typ 2-3 år sedan. Vissa låtar får en att tänka på goa eller dålig minnen från den tiden. Men jag föredrar ny musik men ibland älskar jag bara att lyssna på gammal musik.




Hahahahah..
Publicerat den




Min favorit accessoar!
Publicerat den

Min underbara klocka är något jag bär dagligen. Det är ju en helt simpel klocka med lite bling bling på vilket jag älskar!
Vilken är din favorit accessoar? Kommentera ovanför... :)




Tusen tack sötisar!
Publicerat den


Vad ska jag säga? Jag skapade denna blogg igår, så det här är en väldigt bra start!  :)
Nu hoppas jag bara att ni stannar & läser!




Where Are You Now? ♥
Publicerat den


Gillar du inte Justin? Då behöver du inte läsa.
Tårarna kommer så fort jag lyssnar på någon "gammal" låt av Justin.. WHY? För det första är jag så himla stolt över Justin, det finns inte ord som beskriver hur stolt jag är över honom. Många säger ofta att han är bara en vanlig kändis.. Men han är faktiskt mycket mer än så. Han är en människa som du. Han förtjänar inte att vara känd? INTE? vad fan vet du om det? Han la inte upp videos för att bli känd utan för att visa sin släkt runt om i världen. Han fick ju så klart mer visningar och fortsatte lägga upp videosar. Men hans dröm har alltid varit att sjunga. Det är ju verkligen något han brinner för och han är väldigt talangfull, redan när han var liten var han det. "Where Are You Now" var den första låten jag hörde av Justin, det var låten som fick mig att falla för honom. Och liksom gå tillbaka och lyssna på den nu är helt obeskrivligt, Hans röst har blivit mörkare, hela han har vuxit och blivit stor men en sak han alltid kommer vara är Kidrauhl. Pojken som startade ett Youtube konto och delade med sig av sin talang.


Wow, kan verkligen inte fatta att det är 2 år sedan Justin uppträde den här sången, känns verkligen som igår.
Kommer ihåg att jag lyssnade på denna om och om igen.. hela natten lång. 

Justin Drew Bieber, I love yooooou. ♥



Fashion.. ☺
Publicerat den





My Bieber room... ♥
Publicerat den











Friends..♥
Publicerat den





Ni är underbarast!



Inspiration pictures!
Publicerat den




Good morning babes!
Publicerat den


Gammal bild men aja. 
Good morgon alla söta människor! Jag steg precis upp ur sängen och ska alldeles strax slänga i mig lite frukost. Sedan efter det blir det väl att gå ut i det fina vädret.. oh juste måste även rensa min mobil..Haha! 



Samar the one & only! <3
Publicerat den

Ser du tjej på bilden nedanför? Hon heter Samar och är underbar människa, jag skojar inte, hon får alltid en att må bra. Vi båda älskar Justin mer än allt annat på denna jorden så det gör oss tighta. Vi tycker faktiskt väldigt lika om saker.. Vilket är as grymt! Vi pratade faktiskt i telefon för första gången den här veckan och det var hur roligt som helst, vi ska faktiskt ses snart.. Längtar!! Då kommer vi snacka massa Bieber! Du är fantastisk, love you belieber sis!




Nedräkningar... :)
Publicerat den




Torsdagens köp!
Publicerat den

Det blev dem här super söta shortsen! Riktigt sköna att ha på sig nu på sommaren och passar perfekt till bara ett svart linne.




Veckans låtar..
Publicerat den

Den här veckan har jag drogat de här låtarna, sjukt bra är dem!



Mitt liv kan inte bli bättre..♥
Publicerat den


Man blir ju tårögd av att kolla videon ovanför, eftersom jag kan fortfarande inte fatta att jag ska se Justin nästa år.
Det är helt otroligt.. efter alla dessa år ska jag äntligen få se min inspiration som har förändrat mitt liv på ett bra sätt.


Det går verkligen inte att beskriva känslan när man fick biljetterna i handen.. gosh.

Det är bara 288 dagar kvar.. YAAAAAAAAAAY!





Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Det fick bli en bild på mig och underbara Justin. 
Jag skapade denna bloggen eftersom jag skulle vilja testa och blogga helt själv. Alltså jag har bloggar men de är antingen om Justin Bieber eller gemensamma bloggar. Så tänkte helt enkelt testa och se hur det går!
Bloggen kommer självklart handla om mig själv & om min vardag men även om min inspiration Justin.
Jag ska försöka att uppdatera minst ett inlägg om dagen om inte mer då!
Nu hoppas jag verkligen att ni stannar och fortsätter läsa min blogg.

Förresten om ni skulle vilja veta lite mer om mig är det bara att läsa "om mig" rutan.